Je bekijkt nu Anti-Inkijk Folie

Anti-Inkijk Folie

Wil je wel naar buiten kunnen kijken, maar hoeft niet iedereen te zien hoe jij er binnen bij zit? Met onze anti- inkijk folie creëer je je eigen privacy. Anti-inkijk folie is een andere naam voor spiegelfolie. Deze folie is geschikt voor alle soorten glas. Tegelijk werkt het materiaal als zonwering, zichtbare lichtreflectie en geeft privacy terwijl het licht de kamer binnenkomt.

Creëer transparante privacy met Anti-inkijk folie

Spiegelfolie is ideaal voor op huizen, winkelruiten, etalages, kantoren en autoruiten. Deze folie waarde van een glassoort zegt iets over de zon toelating of lichttoelating van glas. Hij blokkeert tot 99% UV straling en tevens een goede inkijk- en UV wering. Op extreem warme dagen is er minder koeling binnen nodig en in de winter wordt de warmte beter vastgehouden.

Neem vandaag contact op voor jouw anti-inkijk folie. 

De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten.
Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking.

Zonwering en privacy in één

Het spiegelfolie kun je naar wens over een gedeelte of je hele raam plakken. Alpha Stickers snijdt het op maat. Ideaal voor op je winkelruit, op je bedrijfsauto of op kantoor en op huizen. Durf je het zelf toch niet aan om het erop te plakken? Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.  Dit is te vergelijken met getinte ramen in een auto. Je hebt iets meer privacy maar ook minder licht.

Jouw adres voor spiegelfolie

Alpha Stickers is jouw go-to-adres voor alle soorten stickers. Of je nu gaat voor spiegelfolie, muurstickersetiketten of sign en belettering. Met onze jarenlange ervaring helpen we je jezelf professioneel presenteren. Een goed geplaatste gevelreclame is een echte blikvanger. Daarmee trek je de aandacht voor je bedrijf.

Met een magneetsticker op je auto kun je door het hele land goed voor de dag komen. Bovendien zijn onze stickers van hoge kwaliteit en zijn ze weer- en wasbestendig. Neem vandaag contact op voor jouw beste stickers, van vloerstickers tot one-way vision.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Read More
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.
Read More
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de Range Rover Sport.
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de VW Transporter.
Read More
Wij hebben met ontzettend veel plezier mogen werken aan dit kleurrijke project voor Nightwatch Mobile Bar.
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties