Kies Uw Voertuig

Klik om pakketten te zien

Autoreclame

Als bedrijf kun je met een kleine investering het bereik van klanten vergroten. Alpha Stickers helpt jou graag bij het gehele proces. Alpha Stickers is gespecialiseerd in diverse soorten auto-reclame. Ons in-house design studio helpt jou bij het creëren van een simpel ontwerp, tot een uniek & opvallend ontwerp, waarbij het bereiken van klanten voorop staat. Door jouw bedrijfswagen als advertentiebord te gebruiken, stimuleer je actie onder potentiële klanten en maak je jouw bedrijf en diensten of producten direct herkenbaar.  Wacht niet te lang en contacteer ons direct voor een vrijblijvende offerte!
Autobestickeren
Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.

Jarenlange ervaring in autoreclame

Voertuig advertenties zijn een effectieve manier om uw merk of bedrijf te promoten. Bedrijfswagens vervoeren zakelijke goederen voor zakelijke doeleinden, terwijl de buitenkant ervan dienst doet als een mobiele advertentie met zeer kleine investeringen, maar in de loop van de tijd effectief is. Wij bieden – ontwerpen, produceren en assembleren van personenauto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens etc.

  • Voordelige tarieven
  • Makkelijk te installeren
  • Weerbestendig en waterdicht

Vergroot het bereik van uw klanten en stimuleer actie met volledig aanpasbare voertuigbelettering.

Wat is autobelettering?

Voertuigbelettering (ook wel auto-belettering of vrachtwagenbelettering genoemd) omvat belettering, nummering of afbeeldingen die afzonderlijk zijn gesneden uit een vel effen gekleurd vinyl van 2 mil. Dat wordt vervolgens vooraf geplaatst en op masking-overdracht tape. Hierdoor kan het zelfklevende opschrift eenvoudig als één stuk op uw auto, vrachtwagen of bestelwagen worden geïnstalleerd, waardoor een schone en professionele uitstraling ontstaat.

Voertuig belettering werkt geweldig op auto’s, vrachtwagens, bestelwagens, jeeps, bussen, commerciële voertuigen, motorfietsen en nog veel meer. Het werkt goed op ramen evenals geverfde oppervlakken en andere delen van deze voertuigen.

Autoreclame zorgt voor meer bereik

Met de juiste tools voorzien we uw bedrijfsauto snel en efficiënt van de juiste belettering. Dit kost maar een korte tijd, dus je kunt snel weer op pad gaan. Uw voertuig gaat direct weer op weg, een visitekaartje voor u, maar beslist ook voor ons. We ontwerpen het beeld voor u en bieden een volledige kleuren lay-out voor goedkeuring. Ons team bij Alpha Stickers gaat snel te werk en levert altijd zeer goede kwaliteit.

Waarom kiezen voor Alpha Stickers?

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte service

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Naast kwaliteit, willen wij dat onze producten en diensten voor iedereen haalbaar zijn. Hierom bieden wij verschillende pakketten die in elk budget passen.

Hoogwaardige materialen

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

Klik op afbeeldingen voor meer informatie

Andere Diensten

Vloerbehang, muurbehang of magneetstickers. You name it, we got it. 

Muurstickers

Muurstickers De snelste en simpelste manier om je muren een nieuwe uitstraling te geven is met muurstickers. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, waarbij de

Meer Informatie »

Doe met ons mee

Voldoen onze diensten aan jouw behoeftes?​

Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen je graag.