Je bekijkt nu Binnenzijde Plakkend

Binnenzijde Plakkend

Een raamsticker aan de binnenzijde geeft je eindeloze reclamemogelijkheden. Hiermee laat je je bedrijfsnaam zien, van welke vereniging je lid bent of welke merken je allemaal onder je hebt. Je kunt ze makkelijk zelf aanbrengen, lijken professioneel en zijn zowel tijdelijk als permanent aan te brengen. Je kunt zelfs kiezen uit statische of gelijmde stickers.

Of je het nu zelf wilt doen of door ons laten uitvoeren, Alpha Stickers helpt je graag je raamstickers aan de binnenzijde plakken. Bel ons vandaag voor jouw ideale binnensticker.

Alpha Stickers voor binnen en buiten

Door je raamsticker aan de binnenkant te plakken is je sticker beschermd tegen alle weersinvloeden. Hierdoor kun je besparen op weerbestendigheid en valt de uiteindelijke prijs waarschijnlijk lager uit dan wanneer je voor een buitensticker had gekozen. Maar hoe plak je zonder dat het in spiegelbeeld op je raam komt?

Bij Alpha Stickers leveren we stickers met de plakzijde aan de binnen- of buitenkant. Zo plak je je stickers altijd correct op je raam.

Binnensticker naar buiten of naar binnen zichtbaar

De eerste vraag is eigenlijk: wil je dan men van buiten naar binnen naar je sticker kijkt? Of is het echt voor binnengebruik? In het eerste geval is het belangrijk om de lijmkant aan de voorkant van de sticker te maken. We werken dan in spiegelbeeld. In het tweede geval kan de lijm gewoon op de achterkant. Bij Alpha Stickers zorgen we in ieder geval dat de lijm geen invloed heeft op de kleurkwaliteit van je sticker. Zoals je merkt is het niet zomaar een kwestie van even een sticker plakken.

Bij Alpha Stickers weten we waar we op moeten letten om jouw sticker goed tot zijn recht te laten komen. Bel ons vandaag voor advies voor je raamsticker voor gebruik binnenshuis.

Eerste hulp bij binnenstickers

Alpha Stickers is jouw adres voor al je soorten stickers. Of je ze nu buiten of binnen wilt gebruiken. Wij zijn specialisten in contourstickerssign & belettering en het aanbrengen van muurstickers in je woonkamer. We leveren snel en de kwaliteit is hoogwaardig. We weten waar we over praten. Neem vandaag contact met ons op.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Read More
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.
Read More
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de Range Rover Sport.
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de VW Transporter.
Read More
Wij hebben met ontzettend veel plezier mogen werken aan dit kleurrijke project voor Nightwatch Mobile Bar.
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties