Car Stying

Carwrapping en styling wordt uitgevoerd met specialy vinyfolie. Met deze folie kun je een gehele auto of een aantal elementen bekleden waardoor de auto een compleet nieuwe uitstraling krijgt. 

Wij werken samen met de beste leveranciers waaronder 3M, Avery en Grafityp die uiterst vervormbaar zijn. Hierdoor kunnen wij alle soorten ondergronden beplakken, en wordt de wrapfolie zo gemodelleerd dat deze de autovormen volgt. 

Denk aan auto elementen zoals de bumpers, spiegels of andere oppervlakken die gewrapt kunnen worden!

Diensten die wij leveren

Bij het wrappen wordt je voertuig compleet  ‘ingepakt’ met de beste materialen van 3M, Avery en Grafityp. Dit kan met en zonder reclameboodschap. Elk ontwerp en maatvoering is mogelijk.

Naast het compleet wrappen van je voertuig kun je ook kiezen voor het wrappen van je spiegels, bumpers of andere elementen van de auto. Hierdoor krijg je een gedetailleerde uitstraling die zorgt voor een nieuwe look.

Er zijn vele soorten folie die je kunt toepassen bij car striping. Dikke, dunne of dubbele strepen. Wij maken gebruik van enkel de beste kwaliteit materialen.  er veel soorten folie die je kunt gebruiken. 

Maak je carwrap of styling compleet af door ook je velgen mee te nemen! Wrappen, coaten of spuiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.

Waarom kiezen voor Alpha Stickers

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte service

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Naast kwaliteit, willen wij dat onze producten en diensten voor iedereen haalbaar zijn. Hierom bieden wij verschillende pakketten die in elk budget passen.

Hoogwaardige kwaliteit

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

De resultaten spreken voor zich!

 

Wij hebben met verschillende bedrijven mogen werken en hopen ook jou snel te kunnen helpen bij het realiseren van jouw wens

Klik op afbeeldingen voor meer informatie

Overige diensten

Neem een kijkje in ons portfolio voor de verschillende reclame-uitingen waar wij bij kunnen helpen.

Muurstickers

Muurstickers De snelste en simpelste manier om je muren een nieuwe uitstraling te geven is met muurstickers. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, waarbij de

Meer Informatie »

Doe met ons mee

Voldoen onze diensten aan jouw behoeftes?​​

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte