Anti-Inkijk Folie

Alpha Stickers is jouw go-to-adres voor alle soorten stickers. Of je nu gaat voor spiegelfolie, muurstickers, etiketten of sign en belettering. Met onze jarenlange ervaring helpen we je jezelf professioneel presenteren. Een goed geplaatste gevelreclame is een echte blikvanger. Daarmee trek je de aandacht voor je bedrijf.

Lees verderAnti-Inkijk Folie

One-Way Vision

Het mooie van gaatjesfolie is dat het van buiten net een egale wand lijkt, terwijl je er van binnenuit dwars doorheen kijkt. Dat biedt privacy. Daarbij fungeert het tegelijk als zonwering, omdat het dichte folie het licht breekt en buiten houdt. Het one-way vision folie kun je naar wens over een gedeelte of je hele raam plakken.

Lees verderOne-Way Vision

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is eenvoudig met wat water of droog aan te brengen. Met water kun je goed zijn waar  eventueel luchtbelletjes ontstaan, zodat je die eenvoudig kunt wegstrijken. Twijfel over je eigen plakkunsten? Dan neemt Alpha Stickers het je graag uit handen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten folies en stickers.

Lees verderZandstraalfolie

Buitenzijde Plakkend

Durf je het zelf aanbrengen van je buitenraamsticker toch niet helemaal aan? Wij doen het graag voor je en werken snel en netjes. Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Neem contact met ons op voor advies over de kleur en uitstraling van je raamsticker, maar ook voor het plakken zelf. We helpen je graag. Bel ons vandaag.

Lees verderBuitenzijde Plakkend

Raambelettering

Het voordeel van raambelettering is dat je er iedere denkbare boodschap mee kunt uitdragen. Daarbij zijn letters relatief eenvoudig uit te snijden met onze snijplotter en in elk denkbaar lettertype, grootte en kleur leverbaar. Heb je de wereld iets te vertellen? Zeg het met snijletters van Alpha Stickers.

Lees verderRaambelettering

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden