Eenvoudig reclame maken met Magneetstickers

Wil je herkenbaar door Nederland rijden zonder de hoofdprijs te betalen? Met onze magneetstickers weet je zeker dat je opvalt en niet teveel betaalt. Onze stickers zijn gemaakt van magneetfolie en bedrukt in alle kleuren en stijlen die je maar wilt. Of je nu alleen je logo of een volledig opgemaakte reclame-uiting op je auto wilt. Onze magneetstickers blijven goed kleven, zijn eenvoudig af te nemen en laten geen sporen achter op de lak. Vraag vandaag je offerte aan.

Weerbestendig en sterk: magneetstickers van Alpha Stickers

Met een rechte of contour-gesneden magneetsticker van Alpha Stickers maak je snel en eenvoudig een rijdende reclamezuil van je auto. Dankzij onze kwaliteit weet je zeker dat je representatief voor de dag komt. De magnetische stickers ‘kleven’ perfect en zijn ook makkelijk weer te verwijderen, zodat je eventueel ook kunt wisselen. Ook in slecht weer blijven ze goed zitten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je magneetsticker onderweg verliest. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kan de sticker mee in alle weersomstandigheden en in de wasstraat.

Voordelen van een magneetsticker

De voordelen van een magneetsticker zijn eindeloos. Zo betaal je voor een magneetsticker per saldo minder dan voor een volledige professionele belettering van je auto. Je kunt de sticker eenvoudig plaatsen en wegnemen wanneer het jou uitkomt. Ga je voor de goedkope optie, dan drukken we je reclame op een rechthoekig magneetfolie. Wil je een nog professionelere uitstraling, dan kunnen we ook de contouren uitsnijden van je logo of reclame. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Voordelen van een magneetsticker

We zetten de voordelen van een magneetsticker graag voor je op een rij:

Relatief goedkoop
Makkelijk te plaatsen en af te nemen
Hoogwaardige kwaliteit
Professionele uitstraling
Weerbestendig en watervast

Voordelen van een magneetsticker

Zoek je de perfecte, hoogwaardige magneetsticker? Passend bij je auto en volledig op maat? Alpha Stickers heeft jarenlange ervaring met allerhande soorten stickers. Ook jouw auto beplakken we graag met een kwaliteitssticker, zodat jij overal reclame maakt, waar je ook bent. Neem vandaag nog contact met ons op.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

Wij Werken Samen Met