Magneetposter

Wil je je koelkast opfleuren met een mooie afbeelding? Of wil je in huis een plek waar je gezin afspraken en tekeningen kan achterlaten? Met een magneetposter van Alpha Stickers wordt je wand een plek waar je gezin samenkomt. Onze magneetposters bieden een prachtig sfeerbeeld en zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld beursstands, waar je niet in wanden mag boren. Heb jij een speciaal ontwerp dat je op je magneetposter kwijt wilt? Neem vandaag contact met ons op.

Krijtbord of whiteboard magneetposter

Zoek je een plek waar jij en je kinderen zich creatief kunt uitleven? Zodat het meteen als wanddecoratie je huis opvrolijkt? Op een magneetposter, die we als krijtbord of als whiteboard kunnen leveren, kan iedereen zijn zegje kwijt. Of je nu even een snel een afspraak wilt noteren, een geheugensteuntje voor de boodschappen, of gewoon als plek waar je lekker kunt tekenen en kladderen, een magneetposter is een heerlijke toevoeging aan je wand.

Magneetposter voor keuken- en kamerdecoratie

Een magneetposter is een leuke toevoeging aan je kamer of keuken. Ook op je bedrijf transformeer je een ruimte met een mooie magneetposter. Let op: voor autoreclame is een magneetposter echter niet geschikt. Wil je toch een magneetreclame op je auto, dan adviseren we je een van onze daarvoor bestemde magneetstickers te kiezen. Deze zijn robuuster en weerbestendig.

Voordelige magneetposters van Alpha Stickers

Zoek je een magneetposter die past binnen jouw bedrijf of huishouden? Of je nu een vloersticker wilt, raambelettering of eenvoudige etiketten, bij Alpha Stickers vind je wat je zoekt. Heb je geen idee hoe je zelf moet plakken, dan helpen we je graag. Bel ons vandaag voor een afspraak en geef ons je wensen door.

 

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET