Magnetic foil

Zoek je vakkundig bedrukt magnetic foil? Met jouw visual, bedrijfslogo of slogan kleurvast en haarscherp in beeld? Bij Alpha Stickers biedt magneetfolie met een exclusieve look en feel, in elke vorm die je maar wilt. Dankzij de flexibele coating die we aanbrengen is je magnetic foil robuust en veerkrachtig. Daarnaast is het uv-bestendig, voor blijvend mooie kleuren. Neem vandaag contact op met Alpha Stickers.

Hoogwaardige kwaliteit magnetic foil

Met magneetfolie maak je in een handomdraai je eigen magneetplaat of magneetstickers. Ideaal voor bijvoorbeeld reclame op je auto, maar ook op andere ijzeren ondergronden zoals bijvoorbeeld magazijnstellingen, ijzeren kasten of je whiteboard in je vergaderruimte. Omdat het flexibel is, kun je magnetic foil makkelijk zelf knippen of snijden. Lijkt je dat teveel werk, dan nemen we je dat graag uit handen. Geef vandaag je maten nog door, dan sturen we je magnetische folie zo snel mogelijk op.

Magneetfolie met speciale toplagen

Magneetfolie is ook leverbaar met speciale afwerkingen en toplagen, zoals een whiteboard- of krijtbordfolie. Zo kun je er op schrijven tijdens brainstormsessies en andere vergaderingen. Maar ook om bijvoorbeeld de boodschappen of belangrijke afspraken voor in huis op te schrijven. Wil je een speciale bedrukking of heb je andere wensen voor jouw magnetic foil? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Alpha Stickers voor al je folie- en stickerwerk

Alpha Stickers is jouw adres voor magneetfolie. Wij hebben ruime ervaring met allerhande soorten stickers en leveren hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn wij hét adres voor budget stickers, labels, etiketten en uitvoerige sign & belettering in en op je pand. Daarnaast leggen we ons toe op raambelettering en stickers op je auto, motor of boot. Maar ook als je muurstickers zoekt of een volledige fotowand. Onze service is snel en vakkundig. Bel ons vandaag voor advies over al je stickerwerk. Of stuur ons een e-mail met je ontwerp voor een vrijblijvende offerte.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET