Magneet Stickers

Dit zijn dunne magnetische platen die bedekt zijn met een kleefstof die aan de ene kant van de plaat is aangebracht. Ze kunnen gemakkelijk worden aangebracht op verschillende metalen oppervlakken en kunnen worden gebruikt voor het vasthouden van verschillende items, zoals foto’s, notities, kaarten en andere lichte voorwerpen.

De stickers zijn handig in gebruik en kunnen worden herbruikt op verschillende oppervlakken. Ze worden meestal gebruikt voor reclame en promotiedoeleinden door bedrijven om hun logo’s en boodschappen op auto’s, vrachtwagens en andere metalen oppervlakken te plaatsen.

Diensten die wij leveren

Kan worden gepersonaliseerd en bedrukt met afbeeldingen, logo’s en tekst om te voldoen aan specifieke behoeften en vereisten.

De posters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het gebruik en de voorkeur van de gebruiker. 

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.

Waarom kiezen voor Alpha Stickers?

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte service

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Naast kwaliteit, willen wij dat onze producten en diensten voor iedereen haalbaar zijn. Hierom bieden wij verschillende pakketten die in elk budget passen.

Hoogwaardig materiaal

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

De resultaten spreken voor zich!

Wij hebben met verschillende bedrijven mogen werken en hopen ook jou snel te kunnen helpen bij het realiseren van jouw wens

Klik op afbeeldingen voor meer informatie

Overige diensten

Neem een kijkje in ons portfolio 

Muurstickers

Muurstickers De snelste en simpelste manier om je muren een nieuwe uitstraling te geven is met muurstickers. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, waarbij de

Meer Informatie »

Raamstickers

Raamstickers Met raamstickers kun je jouw winkel, bedrijf of pand goed en duidelijk laten opvallen. Ook kun je de privacy waarborgen indien gewenst middels folie

Meer Informatie »

Doe met ons mee

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ons team helpt je graag