Muurstickers van Alpha stickers

Wil je een mooie spreuk of visual op je muur? Een grote wandsticker verandert je kamer in een ruimte die in het oog springt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tropisch eiland of de zee in je slaapkamer? Met een muursticker van Alpha is het alsof je er echt bent. Alpha’s muurstickers zijn sterk en relatief eenvoudig aan te brengen. Vraag ons vandaag naar de mogelijkheden voor jouw muursticker.

Wat is een muursticker?

Een muursticker is een klevende afdruk van een afbeelding die je op je muur aanbrengt. Dit kan ter decoratie van je woon- of slaapkamer, maar ook voor bijvoorbeeld reclame in je bedrijfspand is het een ideale oplossing. Muurstickers maken we extra stevig, omdat ze lang mee moeten gaan en op een ruwe ondergrond geplakt worden. De vorm, inhoud en afmetingen hangen helemaal van jouw voorkeuren af.

Voordelen van muurstickers

Het mooie van muurstickers is dat je relatief goedkoop een flinke verandering in je kamer kunt maken. Ideaal als je wel eens iets anders wilt, maar er niet teveel tijd en geld aan kwijt wilt. Een muursticker is eenvoudig aan te brengen en heeft direct effect. Het hoeft niet lang te drogen en het staat direct prachtig. Bovendien kun je het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld een witte muur met een inspiratievolle spreuk is trendy. Het maakt je kamer licht en schept een sfeer waarin je even de tijd neemt om na te denken. Dat geeft rust in je huis.

Jouw ontwerp, onze kwaliteit

Bij Alpha Stickers bepaal je je eigen ontwerp. Jij levert je afmetingen, kleuren en opdrukwensen, wij zorgen dat de muursticker scherp wordt afgedrukt. In een kinderkamer zijn bijvoorbeeld stickers van Disneyfiguren erg leuk, of contouren van dieren. Mocht je het opplakken zelf niet aandurven, dan komen we dat ook graag voor je doen.

Bestel je muursticker bij Alpha Stickers

Zoek je een partij die muurstickers van hoogwaardige kwaliteit levert? Voor wie geen muurstickerontwerp te veel is? Wij zorgen dat je muursticker scherp wordt afgedrukt en netjes op je muur komt, zodat je er nog jaren met plezier naar kijkt. Neem vandaag contact op met Alpha Stickers, dan zetten we jouw ideeën om in een prachtige muursticker.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

Wij Werken Samen Met