Prachtige muurstickers

Een leuke visual of aansprekende quote op de muur, daar knapt je kamer van op. Met muurstickers van Alpha Stickers maak je grote stappen in het opfleuren van je huis, voor een schappelijke prijs. Bovendien is deze vorm van wanddecoratie snel aan te brengen. Een muursticker kan ook in de vorm van je bedrijfslogo. Of wat dacht je van leuke Disneyfiguren? Ook erg geschikt voor in wachtkamers van de tandarts of in ziekenhuizen. Bel ons voor jouw ideale muursticker.

Geef je kamer karakter met mooie muurstickers

Of je nu voor een wandbrede muursticker gaat of een kleinere op schilderijformaat, met een muursticker van Alpha Stickers merk je direct verschil zodra je het vertrek binnenloopt. Een muursticker kan zorgen voor een uitstraling die past bij je bedrijf. Een prachtige, scherpe foto van een ambachtelijk fornuis of van vaardig werkende handen in je keuken geeft meteen een heerlijke sfeer. Binnen een bedrijf kan een muursticker met foto’s uit de geschiedenis van het bedrijf de bezoeker informeren en de jaren van ambacht laten zien. Een ding is zeker: een sticker van Alpha Stickers heeft direct impact.

Voordelen van muurstickers van Alpha

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van een muursticker ten opzichte van andere soorten wanddecoratie. Zo heeft is een muursticker snel aan te brengen. Daarmee maak je binnen een handomdraai verschil in je pand. Ook is een muursticker relatief eenvoudig te produceren, waardoor je niet te veel betaalt. Bij Alpha Stickers kies je uit een uitgebreid assortiment aan foto’s, maar ook je eigen foto’s kunnen goed als muursticker dienen. De meeste van onze stickers zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht je twijfelen aan je eigen plakkunsten, dan kun je ook gebruikmaken van onze plakservice.

Alpha’s muurstickers maken verschil

Met muurstickers van Alpha transformeer je je bedrijfs- of huismuur snel in een aansprekende sfeervolle wand. Mocht je dat willen uitbreiden met raamstickers, dan hoef je niet ver te zoeken: ook daarin biedt Alpha een ruim assortiment. Neem vandaag nog contact op en geef ons je muursticker-wensen door.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET