Je bekijkt nu One-Way Vision

One-Way Vision

Wil je wel naar buiten kunnen kijken, maar hoeft niet iedereen te zien hoe jij er binnen bij zit? Met onze one-way vision folie creëer je je eigen privacy. One-way vision folie is een andere naam voor gaatjesfolie. Door de gaatjes lijkt het van afstand een egale wand, terwijl jij er van binnenuit gewoon doorheen kunt kijken.

Deze stickers zijn geschikt voor alle soorten glas. Tegelijk werkt het materiaal als zonwering. Oneway-vision is ideaal voor op winkelruiten, etalages, kantoren en autoruiten. Bovendien kun je er nog steeds een mooie reclameboodschap of je bedrijfskleuren op printen. Neem vandaag contact op voor jouw one-way vision folie.

Zichtbare lichtreflectie en geeft privacy terwijl het licht de kamer binnenkomt.

One-way vision folie werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten.
Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie (deels) zijn werking.

Zonwering, reclame-uiting en privacy in één

Het mooie van gaatjesfolie is dat het van buiten net een egale wand lijkt, terwijl je er van binnenuit dwars doorheen kijkt. Dat biedt privacy. Daarbij fungeert het tegelijk als zonwering, omdat het dichte folie het licht breekt en buiten houdt. Het one-way vision folie kun je naar wens over een gedeelte of je hele raam plakken.

Alpha Stickers snijdt het op maat en bedrukt het in alle kleuren. Ideaal voor op je winkelruit, op je bedrijfsauto of op kantoor. Durf je het zelf toch niet aan om het erop te plakken? Bel ons dan gerust, we nemen het graag van je over.

Jouw adres voor one-way vision folie

Alpha Stickers is jouw go-to-adres voor alle soorten stickers. Of je nu gaat voor one-way vision gaatjesfolie, muurstickersetiketten of sign en belettering. Met onze jarenlange ervaring helpen we je jezelf professioneel presenteren. Een goed geplaatste gevelreclame is een echte blikvanger. Daarmee trek je de aandacht voor je bedrijf.

Met een magneetsticker op je auto kun je door het hele land goed voor de dag komen. Bovendien zijn onze stickers van hoge kwaliteit en zijn ze weer- en wasbestendig. Neem vandaag contact op voor jouw beste stickers, van vloerstickers tot one-way vision.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Read More
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.
Read More
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de Range Rover Sport.
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de VW Transporter.
Read More
Wij hebben met ontzettend veel plezier mogen werken aan dit kleurrijke project voor Nightwatch Mobile Bar.
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties