Ontwerp & DTP

Ontwerp en Vormgeving

Onze vormgevers vertalen in de eigen studio van Alpha stickers creatief uw ideeën en concepten om uw doelgroep optimaal aan te spreken.

Onze designers ontwerpen met evenveel gemak uw bedrijfslogo, flyers, brochures en nog veel meer. Alpha stickers maakt van onmogelijk, mogelijk.

Wij helpen u met het kiezen van het juiste kleur, layout, afwerking en levertermijn. Daarna is het tijd voor het ontwerp. Als u het ontwerp zelf wilt aanleveren, hebben wij natuurlijk wat tips en trucs voor u.
Hebt u geen verstand van het maken van een ontwerp? Maakt u zich geen zorgen, daar zijn wij voor.

Het is natuurlijk wel makkelijk als u al een idee hebt over hoe het er uiteindelijk uit moet zien en welke teksten er gebruikt moeten worden.
Wij mailen u altijd eerst een concept van het ontwerp, ter goedkeuring. Als service van Alpha stickers kunt u daarna eenmalig kosteloos aanpassingen van het ontwerp aan ons doorgeven. Eventuele volgende aanpassingen worden in rekening gebracht.

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

Wij Werken Samen Met