organization carwrap pakckage

NED Holding.

From Alpha to NED

Naast Alpha Stickers, hebben wij onze zusterbedrijven NED sign & reclame en NED wrap.  The NED Holding Co. wilt de beste diensten en producten leveren in de Sign branche.

Wij hebben 29+ jaar ervaring, waardoor geen project ons te moeilijk is. Het onmogelijke maken wij mogelijk is dan ook de enige slogan die past bij ons bedrijf!

Mission Statement

Bij Alpha Stickers is het onze missie om bedrijven en particulieren te helpen een blijvende indruk te maken met hoogwaardige reclame. We streven naar uitzonderlijke klantenservice, innovatieve oplossingen en superieur vakmanschap, terwijl we ons blijven inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Ons doel is om het go-to sign-bedrijf voor onze klanten te zijn en hen de tools te bieden die ze nodig hebben om op te vallen en te slagen in de huidige competitieve markt.

Our Vision

 We streven bij Alpha Stickers ernaar creativiteit en innovatie in de sign-industrie te inspireren, terwijl we ons blijven inzetten voor uitzonderlijke klantenservice, ethische handelspraktijken en duurzame productie. We stellen ons een toekomst voor waarin onze reclame wordt erkend als een symbool van uitmuntendheid en een krachtig hulpmiddel voor branding, reclame en communicatie.

Door onze toewijding aan continue verbetering en betrokkenheid van de gemeenschap, streven we ernaar een positieve impact in de sign-branche te hebben en onze klanten in staat te stellen hun doelen te bereiken.”

Core Values

We waarderen creativiteit en innovatie in ontwerp, materialen en productietechnieken. Wij geloven in het bieden  uitzonderlijke klantenservice, van het eerste consult tot de uiteindelijke installatie van elk soort reclame.

Wij doen zaken met eerlijkheid, transparantie en ethisch gedrag.

FAQ

Find Your Answers...

Wij leveren binnen 1-5 werkdagen een compleet project af * Afhankelijk van design

Wij bieden verschillende pakketten aan, waardoor wij hopen alle soorten klanten te kunnen helpen met onze diensten.

Zeer zeker. Voor de pakketten Budget en Medium bieden wij een mooie wachtruimte aan. Inclusief water, koffie of thee!

We deliver entire projects within 1-5 working days * depending on actual design

We have various packages, whereas we hope to deliver our services to different customers.

You sure can. For packages budget and medium we offer a great waiting space including water, thee or coffee!

Waarom kiezen voor Alpha Stickers?

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte service

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

Hoogwaardig materiaal

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

Recente reviews

Wat zeggen onze klanten over Alpha Stickers?

Best Amsterdam Autoreclame

4.4/5

Alpha Customers

De resultaten spreken voor zich!

Wij hebben met verschillende bedrijven mogen werken en hopen ook jou snel te kunnen helpen bij het realiseren van jouw wens

,

Doe ook met ons mee

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij zijn via whatsapp, telefonisch en per mail bereikbaar