Hoogwaardige zandstraalfolie

Zoek je een snelle en voordelige manier om een ruimte wat meer privacy te geven? Met zandstraalfolie plak je de ramen makkelijk af. Door deze melkachtige folie kan er niemand in of uit kijken. Tegelijk laat het genoeg daglicht door, zodat je in de ruimte nog voldoende zicht houdt en prettig kunt werken. Mensen gebruiken het vaak bij hun voordeur, maar het komt ook veelvuldig in ziekenhuizen, huisartsenposten, kantoren en restaurants voor. Bel Alpha stickers voor jouw zandstraalfolie.

Voorkom inkijk met zandstraalfolie

Zelfs een kleine strook zandstraalfolie op ooghoogte kan al heel wat inkijk voorkomen. Dit is ideaal in kantoor- en vergaderunits, waar een volledig afgeschermd raam niet nodig is, maar waar je toch wel afgezonderd wilt kunnen werken. Zandstraalfolie is eenvoudig aan te brengen. Geef ons je afmetingen door, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk je benodigde voorraad in huis hebt. Je kunt hierbij kiezen uit statische folie of een variant met lijm. De eerste variant is eenvoudiger weer te verwijderen, de tweede blijft beter zitten. De keuze is aan jou.

Voordelen zandstraalfolie

Zandstraalfolie geeft je een paar handige voordelen:
Ondoorzichtig dus meer privacy
Relatief eenvoudig aan te brengen
Laat licht door
In iedere vorm en maat te krijgen

Voorkom inkijk met zandstraalfolie

Zandstraalfolie is eenvoudig met wat water of droog aan te brengen. Met water kun je goed zijn waar  eventueel luchtbelletjes ontstaan, zodat je die eenvoudig kunt wegstrijken. Twijfel over je eigen plakkunsten? Dan neemt Alpha Stickers het je graag uit handen. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten folies en stickers. Van luxe muurstickers tot magneetstickers voor op je boot of motor. Bel ons vandaag, dan brengen we snel en vakkundig je zandstraalfolie aan.

Zandstraalfolie bestellen

Zoek je een snelle manier om je ruimte wat meer privacy te verschaffen, zonder dat het er te donker wordt? Met zandstraalfolie creëer je een lichte, afgeschermde ruimte waarin je prettig kunt werken of vergaderen. Neem vandaag nog contact op met Alpha Stickers en geef jouw afmetingen door.

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET