Je bekijkt nu Reclameborden

Reclameborden

Wil je een reclamebord laten bedrukken? Van stoepborden, decoratie in je winkel en een presentatiebord voor een evenement tot grote gevelreclame, bij Alpha Stickers leveren we hoogwaardige kwaliteit, van trespa tot displaykarton. Met een goed reclamebord trek je de aandacht en laat je zien dat jij het echt meent met je bedrijf.

Ideaal voor zowel binnen- als buitenreclame. Met een mooi fullcolour reclamebord spring jij eruit. Bij Alpha Stickers maken we reclameborden in elke maat. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen door te geven.

Val op met een reclamebord van Alpha

Hang je een reclamebord met je logo of bedrijfsnaam op, dan laat je zien waar je zit. Goed voor je vindbaarheid én je zichtbaarheid als bedrijf. Maar ook voor festivals en evenementen is een reclamebord onmisbaar.

Met onze ruime ervaring zorgen wij voor een prachtige afwerking, volledig op maat. Alpha Stickers maakt reclameborden in alle vormen, of je nu gewoon rechthoekig wilt of je logo uitgesneden.

Aansprekende reclame op meerdere materialen

Hoewel vaak wordt beweerd dat  je online moet scoren, neemt dat niet weg dat je ook “in het echt” nog in de kijker moet blijven. Aansprekende reclameborden zijn een goede manier om op te vallen. Geef ons je ontwerp, wij plaatsen het op je materiaal naar keuze. Wij werken met de volgende materialen:

  • Dibond
  • Kanaalplaat
  • Geborsteld aluminium
  • Foamboard
  • Plexiglas
  • Trespa
  • Displaykarton
  • Canvasboard

Alpha Stickers voor al je reclame-uitingen

Alpha Stickers is jouw adres voor alle aangeplakte reclame-uitingen. Van stickers in fullcolour met je logo tot grote reclameborden voor aan je binnen- of buitengevel. Ook voor vloerstickers en muurstickers en andere wanddecoratie kun je bij ons terecht. We adviseren je graag over het beste soort reclamebord voor jouw specifieke wensen. Neem vandaag nog contact op met ons en vertel ons je wensen voor jouw reclamebord.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Toyota Proace City Autoreclame
Zorg ervoor dat je klanten bereikt en stimuleert door opvallende kleuren en logo’s te plaatsen op je bedrijfswagens.
Read More
ACS is gegaan voor een complete carwrap van zwart, naar donkerblauw met autobestickering. Wij hebben met veel voldoening 3 wagens mogen omtoveren die past bij
Read More
Hello professionals! Een geheel wagenpark van 10 auto’s hebben wij mogen wrappen in de huisstijl van Hello Professionals! Het resultaat mag er zeker wezen. Wil
Read More
Little India heeft ervoor gekozen om op te vallen met full-colour stickers! Ben jij al langs de winkels van Little India gereden en heb jij
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties