Stickers op je boot of motor

Stickers op je boot of motor? Met stickers van Alpha valt je voertuig meteen op. Van snelle strepen tot mooie visuals, met een sticker kun je de aanblik van je boot of motor flink beïnvloeden. Maar ook als je de naam van je boot of een reclame voor je bedrijf prominent wilt benadrukken. Bij Alpha Stickers vind je stickers in alle kleuren en maten. Van een custom ontwerp dat je zelf aanlevert tot vele stoere opdrukken die we op voorraad hebben. Neem contact op en geef ons je wensen door.

Stickers voor je motor

Van het logo van Harley Davidson, Ducati of andere grote motormerken tot een stoere draak of andere gave visuals, bij Alpha Stickers vind je hoogwaardige stickers. Of wat dacht je van racenummers? Ook voor striping kun je bij ons terecht. Plak ze op de kuip of eventueel op je velgen en onderscheid je van de rest van de motorrijders. Wil je ineens klaar zijn, ga dan voor onze stickersets.

Stickers op je boot

Wil je je boot een naam meegeven? Of organiseer je rondvaarten en wil je je contactgegevens op de boot? Alpha Stickers snijdt vakkundig je bootletters uit, in elke gewenste vorm en lettertype. Personaliseer je boot met stickers van Alpha. Belangrijk voor je bootstickers is natuurlijk dat ze watervast zijn. Met onze hoogwaardige lijm zijn je stickers tegen elke weersinvloed bestand. Bij ons vind je de meest uitgebreide collectie stickers voor op je boeg en kajuit. Van vlaggen en stoere striping tot je eigen gepersonaliseerde tekst.

Vakkundige plakhulp voor boot- en motorstickers

Wil je zeker zijn dat je stickers vakkundig worden aangebracht? Laat ons ze dan voor je plakken. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten, zodat jouw stickers netjes en recht op je boot of motor komen. Precies zoals jij het wilt. Val op met boot- en motorstickers van Alpha Stickers. Bel ons vandaag nog.

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET