Contoursticker snijden

Zoek jij een sticker die volledig in vorm gesneden is? Bij Alpha Stickers kunnen we ieder formaat sticker in contour snijden. Dat houdt in dat je een sticker krijgt die precies de vorm van je ontwerp heeft, zonder overtollige randen of kaders. Dit is ideaal voor het plakken van logo’s of letters op bijvoorbeeld een raam, maar ook op je bedrijfsauto of zelfs op je boot. Onze snijplotter snijdt ze op  de nanometer nauwkeurig uit. Zo krijg je precies de vorm die je wilt. Geef vandaag nog je wensen door, dan snijden we de contouren van jouw luxe sticker volledig op maat. Bel ons.

Hoogwaardige uitstraling met contour-gesneden sticker

Een contour snijden zorgt voor een precieze afwerking van je sticker. Ter vergelijking: een standaard sticker is een rechthoekig stuk vinyl, waar toevallig je logo of slogan op gedrukt is. Bij een contour-gesneden sticker is al het overtollige materiaal eraf gesneden en blijft alleen de informatie over die je wilt. Dit staat over het algemeen verzorgder en ziet er hoogwaardiger uit. Laat je creativiteit de vrije loop! Ga voor een contour-gesneden sticker van Alpha.

Voordelen van contour snijden

Een contoursticker heeft een aantal belangrijke voordelen. Die zetten we graag voor je op een rij:
Precieze pasvorm
Creatieve vrijheid
Hoogwaardige uitstraling
In alle vormen leverbaar
Alleen de essentiële informatie zichtbaar
Geen overtollig materiaal

Uitgesneden, op rol of stickervel: aanlevering van contourstickers

Ook de manier waarop je contoursticker aangeleverd krijgt hangt af van wat je wilt. We kunnen bijvoorbeeld de contour-gesneden sticker op een stickervel aanleveren, op een rol als je een hele serie wilt bestellen, maar ook in de buitenste vorm gesneden. Iedere vorm heeft weer zijn eigen voordelen. We adviseren je er graag over. Neem contact met ons op voor advies over de beste vorm voor jouw contour-gesneden sticker.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET