Vinylstickers

Een vinyl sticker wordt vaak gebruikt voor reclame-uitingen,  buitenreclame en andere algemene uitingen.  De stickers hebben een gemiddelde levensduur van 3-5 jaar en kunnen hierom voor zowel binnen-als buitengebruik toegepast worden. 
 

Diensten die wij leveren

Als je zoekt naar kwaliteit en prachtige afwerking, kun je kiezen voor een luxe sticker. Deze kunnen in mat, glans, speciale folie en/of als permantente sticker produceerd worden.

Wil je niet teveel investeren in stickers? Kies dan voor onze Budget stickerlijn. Deze stickers kleven goed, brengen jouw boodschap over en zijn mooi afgewerkt zonder teveel te betalen.

Bij contour stickers snijden wij de stickers volledig in vorm. Hierbij zijn diverse formaten mogelijk, en krijg je exact de vorm van het ontwerp zonder randen of kaders.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.

Waarom kiezen voor Alpha Stickers

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte services

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Naast kwaliteit, willen wij dat onze producten en diensten voor iedereen haalbaar zijn. Hierom bieden wij verschillende pakketten die in elk budget passen.

Hoogwaardige kwaliteit

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

De resultaten spreken voor zich!

Wij hebben met verschillende bedrijven mogen werken en hopen ook jou snel te kunnen helpen bij het realiseren van jouw wens

Klik op afbeeldingen voor meer informatie

Andere Diensten

Bekijk ons portfolio voor enkele projecten die wij met plezier, maar vooral vakwerk hebben morgen afleveren.

Muurstickers

Muurstickers De snelste en simpelste manier om je muren een nieuwe uitstraling te geven is met muurstickers. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, waarbij de

Meer Informatie »

Doe met ons mee

Voldoen onze diensten aan jouw behoeftes?​

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte