Sterke vloerstickers van Alpha Stickers

Waarom zou je je reclameuitingen alleen tot de gevel en muren beperken? Denk eens aan vloerstickers van Alpha Stickers. Op de vloer kun je immers ook veel informatie kwijt. Maar dan moet het natuurlijk wel van slijtvaste kwaliteit zijn. Daarvoor moet je bij Alpha Stickers zijn. Een vloersticker valt direct op, je potentiële klant kan er bijna letterlijk ‘niet omheen’. Ideaal op beurzen of als je een speciale actie in je winkel hebt. Ga voor een vloersticker van Alpha en neem vandaag contact op.

Voordelen van een vloersticker van Alpha Stickers

Met een vloersticker van Alpha Stickers weet je zeker dat deze van hoogwaardige kwaliteit is. Bij ons kun je kiezen uit vloersticker zonder lijm of een non-permanente lijmlaag. Bij de eerste hecht de sticker aan de vloer met kleine zuignapjes. Hierdoor is de sticker makkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten achter blijven. De voordeliger versie is de vloersticker met een non-permanente lijmlaag. De lijm zorgt dat het niet zo makkelijk loslaat, maar dat het toch eenvoudig te verwijderen is. Het materiaal is sterk en slijtvast, zodat men er makkelijk overheen kan lopen.

De voordelen van onze vloerstickers op een rij:

Men kan er niet omheen
Slijtvast en sterk
Makkelijk afneembaar
Leverbaar in alle groottes, kleuren en vormen

Vloerstickers binnen én buiten

Zoek je een mooie sticker voor op straat? Bij Alpha Stickers kun je terecht voor vloerstickers die zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden. Onze outdoor-stickers zijn oersterk, slijtvast en weerbestendig.  Ideaal voor als je in het oog wilt springen bij een outdoor-evenement. Of je nu een reclamesticker wilt of richtingaanwijzers op de vloer, bij Alpha gaan we voor hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Daarom kies je voor Alpha Stickers. Bel ons vandaag om jouw vloerstickers te bespreken.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag hier uw offerte aan

 

WIJ WERKEN SAMEN MET

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

Wij Werken Samen Met