Vloerstickers binnen

Zoek je stickers voor op de vloer van je pand? In je supermarkt, bedrijfspand of ziekenhuis? Met vloerstickers van Alpha Stickers kun je het grootste oppervlak van je gebouw benutten voor reclame: je vloer. Heb je een speciale aanbieding op een bepaalde afdeling, dan kun je daar met prachtige vloerstickers naar verwijzen. Wil je echt impact maken met een reclamecampagne, dan is alleen een muursticker of raamsticker niet meer afdoende. Vul je reclame-uitingen aan met prachtige vloerstickers van Alpha stickers voor maximaal resultaat. Neem vandaag contact op.

Binnenstickers op maat

Alpha Stickers kan iedere sticker op maat verzorgen. Je kunt daarbij kiezen of je bijvoorbeeld je logo of bedrijfsuiting op een standaard maat in een vierkant wilt of in de contouren gesneden. Wij printen in hoge resolutie. Wat je wilt hangt van je voorkeuren af. Vanuit onze jarenlange ervaring met allerhande soorten luxe stickers adviseren we je graag wat het beste binnen jouw huisstijl en bij je soort vloer past. Wij printen vloerstickers voor iedere ondergrond.

Trek aandacht met vloerstickers van Alpha

Breng je nieuwe product of aanbieding op een fleurige manier onder de aandacht met vloerstickers van Alpha Stickers. Binnen winkels zijn vloerstickers niet meer weg te denken als promotiemiddel. Maar ook voor het begeleiden van bezoekers op open dagen zijn vloerstickers een handig middel. Zo geef je slim en duidelijk de routing aan die ze moeten volgen.

Voordelen van vloerstickers

Onze vloerstickers bieden een hoop voordelen:

Opvallende reclame-uiting
Bezoekers kunnen er niet omheen
Leverbaar met antislip-laag
Eenvoudig te plakken

Jouw adres voor vloerstickers

Wil je opvallende, kwalitatief hoogwaardige stickers op je vloer? Bij Alpha Stickers kun je terecht voor prachtige vloerstickers, mét antislip-laag en volledig op maat. Ook het plakken verzorgen we graag voor je. Geef vandaag nog jouw ontwerp door aan Alpha Stickers of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

5 Jaar servicegarantie
UV-kleurbestendig
Snelle Montageteam
Voordelige tarieven
Bestand tegen het weer

Gratis advies?

Vul het terugbel formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor verschillende werkzaamheden zoals, auto laten wrappen, lichten tinten, en bestickeren is vakmanschap laten zien. Nauwkeurig werk en vriendelijk personeel.

Ricky van Dam

Professioneel bedrijf en vriendelijk personeel die je graag helpt. Binnen no-time een perfect resultaat geleverd. Alpha Stickers raad ik iedereen aan!

Patrick Kaan

WIJ WERKEN SAMEN MET