Je bekijkt nu Vloersticker Binnen

Vloersticker Binnen

Zoek je stickers voor op de vloer van je pand? In je supermarkt, bedrijfspand of ziekenhuis? Met vloerstickers van Alpha Stickers kun je het grootste oppervlak van je gebouw benutten voor reclame: je vloer. Heb je een speciale aanbieding op een bepaalde afdeling, dan kun je daar met prachtige vloerstickers naar verwijzen. Wil je echt impact maken met een reclamecampagne,

dan is alleen een muursticker of raamsticker niet meer afdoende. Vul je reclame-uitingen aan met prachtige vloerstickers van Alpha stickers voor maximaal resultaat. Neem vandaag contact op.

Binnenstickers op maat

Alpha Stickers kan iedere sticker op maat verzorgen. Je kunt daarbij kiezen of je bijvoorbeeld je logo of bedrijfsuiting op een standaard maat in een vierkant wilt of in de contouren gesneden. Wij printen in hoge resolutie.

Wat je wilt hangt van je voorkeuren af. Vanuit onze jarenlange ervaring met allerhande soorten luxe stickers adviseren we je graag wat het beste binnen jouw huisstijl en bij je soort vloer past. Wij printen vloerstickers voor iedere ondergrond.

Trek aandacht met vloerstickers van Alpha

Breng je nieuwe product of aanbieding op een fleurige manier onder de aandacht met vloerstickers van Alpha Stickers. Binnen winkels zijn vloerstickers niet meer weg te denken als promotiemiddel. Maar ook voor het begeleiden van bezoekers op open dagen zijn vloerstickers een handig middel. Zo geef je slim en duidelijk de routing aan die ze moeten volgen.

Voordelen van vloerstickers

Onze vloerstickers bieden een hoop voordelen:

  •  Opvallende reclame-uiting
  •  Bezoekers kunnen er niet omheen
  •  Leverbaar met antislip-laag
  •  Eenvoudig te plakken

Jouw adres voor vloerstickers

Wil je opvallende, kwalitatief hoogwaardige stickers op je vloer? Bij Alpha Stickers kun je terecht voor prachtige vloerstickers, mét antislip-laag en volledig op maat. Ook het plakken verzorgen we graag voor je. Geef vandaag nog jouw ontwerp door aan Alpha Stickers of bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Read More
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.
Read More
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de Range Rover Sport.
Read More
Ontdek ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail in onze aanpassing van de VW Transporter.
Read More
Wij hebben met ontzettend veel plezier mogen werken aan dit kleurrijke project voor Nightwatch Mobile Bar.
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties