Je bekijkt nu Vloerstickers Buiten

Vloerstickers Buiten

Zoek je een slimme manier om in de buitenruimte aandacht te trekken? Jouw logo of bedrijfsnaam zo in beeld dat niemand er omheen kan? Met vloerstickers voor buitengebruik van Alpha stickers maak je aansprekende reclame op het asfalt of de straat.

Onze stickers zijn oersterk, weerbestendig en er kan met gemak een hele horde marathonlopers overheen. Om te zorgen dat die niet uitglijden zijn de stickers voorzien van een antislip-laag. Neem vandaag contact op met Alpha Stickers om je wensen door te geven.

Straat- en vloerstickers voor buiten

Wil je reclame die gegarandeerd opvalt, denk dan eens aan een straatsticker of vloersticker voor buitengebruik. Daarmee trek je op een originele manier aandacht voor je bedrijf of event. Wil je mensen richting je winkel trekken, dan wek je hun interesse met straatstickers.

Heb je bijvoorbeeld een broodjeszaak, denk dan eens aan een spreuk op de vloer als “lekkere broodjes, deze kant op!” en een aantal pijlen richting je pand. Bij marathonloopwedstrijden of wielerevenementen komt jouw naam of sponsorschap extra goed in beeld door bij de start of eindstreep zichtbaar op de weg te liggen.

Voordelen van vloerstickers voor

De voordelen van onze vloerstickers zijn legio. Ten eerste is het een bijzonder opvallende manier van aandacht trekken in elk winkelcentrum of bij ieder sportevenement. Doordat je naam in het pad ligt, kan men letterlijk niet om je heen. Dus moeten ze erover. En ook dat kan uitstekend, door de antislip-laag en onze oerdegelijke kwaliteit. We sommen de voordelen nog graag eens voor je op:

  •  Je naam duidelijk in beeld
  •  Originele manier van aandacht trekken
  •  Men kan er niet omheen
  •  Men kan er overheen
  •  Oersterke kwaliteit
  •  Slijt- en kleurvast

Stickers voor op straat: vloerstickers van Alpha

Wil je opvallen in de buitenruimte, denk dan eens aan buitenvloerstickers van Alpha Stickers. Zo lig je op een positieve manier bijna letterlijk ‘in de weg’. Bovendien is er geen groter reclameoppervlak te bedenken dan de straat. Onze stickers zijn geschikt voor zowel klinkerpaden als asfalt. De omvang van je reclame hangt helemaal van je eigen wensen af. Pak je telefoon en bel ons vandaag.

Recente Portefeuille

Made by Alpha Team!

Toyota Proace City Autoreclame
Zorg ervoor dat je klanten bereikt en stimuleert door opvallende kleuren en logo’s te plaatsen op je bedrijfswagens.
Read More
ACS is gegaan voor een complete carwrap van zwart, naar donkerblauw met autobestickering. Wij hebben met veel voldoening 3 wagens mogen omtoveren die past bij
Read More
Hello professionals! Een geheel wagenpark van 10 auto’s hebben wij mogen wrappen in de huisstijl van Hello Professionals! Het resultaat mag er zeker wezen. Wil
Read More
Little India heeft ervoor gekozen om op te vallen met full-colour stickers! Ben jij al langs de winkels van Little India gereden en heb jij
Read More
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties