Vloerstickers

Mensen kijken over het algemeen veel naar de grond waar zij op lopen. Hoe leuk is het als jij hiermee kunt opvallen in jouw winkel of bedrijf?  Vloerstickers zijn in alle formaten, kleuren en ontwerpen mogelijk waarbij het materiaal slijtvast is, en anti-slip.

Vloerstickers kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden, het enige verschil zit hem in dan in de soort lijm die wordt toegepast. Neem een kijkje in ons portfolio voor de vele mogelijkheden. 

Diensten die wij leveren

Je hebt deze stickers vast veel voorbij zien komen in de covid periode. Door middel van vloerstickers kun je duidelijke informatie overbrengen. 

Vloerstickers zijn ook buiten mogelijk, echter is dit afhankelijk van het type ondergrond, het gebruik en de omgevingsomstandigheden.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor het inpakken van uw auto bij De jong & Vader Autoreclame.
Til uw Setra S naar een hoger niveau met onze kenmerkende stijl en premium materialen.

Waarom kiezen voor Alpha Stickers

Wij zijn een erkend sign bedrijf bij Sibon. Ons team aan specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis en levert hierom kwaliteit en garantie.

Klantgerichte service

Onze projectmanager bespreekt jouw wensen en zorgt ervoor dat deze wordt gerealiseerd met behulp van onze designer en team specialisten.

Betaalbare prijzen

Naast kwaliteit, willen wij dat onze producten en diensten voor iedereen haalbaar zijn. Hierom bieden wij verschillende pakketten die in elk budget passen.

Hoogwaardige materialen

Omdat wij met enkel de beste leveranciers werken, kunnen wij zorgen voor garantie en kwalitatief werk die jarenlang mee gaat.

De resultaten spreken voor zich!

Wij hebben verschillende projecten mogen realiseren en hopen jou hier ook gauw bij te mogen helpen. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Klik op afbeeldingen voor meer informatie

Overige diensten

Neem een kijkje in ons portfolio om meer te zien van onze projecten!

Muurstickers

Muurstickers De snelste en simpelste manier om je muren een nieuwe uitstraling te geven is met muurstickers. Deze zijn geschikt voor verschillende ondergronden, waarbij de

Meer Informatie »

Raamstickers

Raamstickers Met raamstickers kun je jouw winkel, bedrijf of pand goed en duidelijk laten opvallen. Ook kun je de privacy waarborgen indien gewenst middels folie

Meer Informatie »

Kies nu voor Alpha Stickers!

Wij helpen jou graag bij het realiseren van je projecten.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvend gesprek